Politica de confidentialitate

Cine suntem?

NICHE RECORDS S.R.L. (in continuare „Societatea” sau „Niche Records”), persoana juridica romana, cu sediul social in Str. Arcusului nr.6A, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti, sub numarul J40/508/2009, cod fiscal RO 24965475, telefon 021.252.61.63, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de operator, prin intermediul site-ului www.nicherecords.ro.

Date cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identit?tii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrare inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Societatea prelucreaza datele personale ale dumneavoastra atat manual cat si prin mijloace automatizate.
Niche Records isi propune sa protejeze datele personale ale dumneavoastra si sa fie transparenta cu privire la categoriile de date prelucrate.

Prezenta Politica de confidentialitate are ca scop prezentarea modalitatilor in care Niche Records foloseste datele dumneavoastra cu caracter personal si de a va explica care sunt drepturile pe care le aveti in conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (in continuare „RGPD”) si legislatia nationala privind protectia si securitatea datelor personale in vigoare.

In acest sens, nu ezitati sa ne adresati orice intrebari ati avea in legatura cu informatiile cuprinse in prezenta Politica de confidentialitate.

Ce date cu caracter personal prelucram?

Prelucram doar datele cu caracter personal pe care ni le oferiti in mod voluntar:

Care este scopul prelucrarii datelor cu caracter personal?

Niche Records prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru indeplinirea urmatoarelor scopuri:

Care este temeiul prelucrarii datelor dumneavoastra?

Legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru noi. In acest sens, Niche Records a identificat urmatoarele temeiuri legale prevazute de RGPD, in baza carora se desfasoara activitatea de prelucrare a datelor dumneavoastra:

Care sunt categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram ?

Politica privind protectia si securitatea datelor personale a Niche Records este de a colecta numai datele personale necesare in vederea indeplinirii scopurilor convenite. Categoriile de date cu caracter personal sunt datele de identificare, datele personale de contact precum si datele de facturare.

Cat timp pastram datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi pastrate cat timp aveti un cont pe site-ul www.nicherecords.ro. Ne puteti solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului urmand sa dam curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, pentru cazurile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. De exemplu, documentele contabile justificative care stau la baza inregistrarilor in contabilitatea financiara se pastreaza timp de 10 ani, cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite.

Cui vor fi divulgate datele dumneavoastra?

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastra, urm?toarelor categorii de destinatari:

TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea nu transfera datele cu caracter personal catre o tara terta sau catre o organizatie internationala.


Care sunt drepturile dumneavoastra si cum le puteti exercita?

Pe scurt, drepturile dumneavoastra sunt urmatoarele:
In cazul in care v-ati exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va informam ca aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Cum ne puteti contacta pentru orice solicitare ce priveste datele personale ale dummneavoastra?


Trimiteti un mesaj la [email protected] si suntem bucurosi sa va asistam cu orice solicitare ati avea pe acest subiect.

 

 


Cauti un produs si nu il gasesti pe site-ul nostru?
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza magazinul NicheRecords.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Facebook